Nowe zasady dotyczące cookies

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej „Polityce Cookies”.

KsiążkiKsiążki: Magdalena Tomaszewska-Bolałek ‹Tradycje kulinarne Japonii›

Magdalena Tomaszewska-Bolałek ‹Tradycje kulinarne Japonii›

Średnia ocena (głosów: 0)

— / 10

0
Zainteresowanych:
tytuł

Tradycje kulinarne Japonii

autor

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

data wydania

30 XI 2006

wydawca

Hanami

ISBN

978-83-60740-00-2

format

176s. 124×195mm

cena

29,90

WWW

gatunek

non-fiction

nośnik

papier

Gdzie kupić

Sprzedawca Format Cena
MadBooks.pl » (dowolny) ?
Selkar.pl » (dowolny) ?
Kumiko.pl » (dowolny) ?
Skapiec.pl » (dowolny) ?
Amazon.co.uk » (dowolny) ?
Opis:

Od kiedy Japończycy jadają sushi?

Czy gospodarzowi wypada samemu napełnić kieliszek alkoholem?

Czy ryż jest podstawowym pożywieniem Japończyków?

Kiedy w Japonii pojawiły się pierwsze restauracje – wcześniej czy później niż we Francji?

Jakiej potrawy nigdy nie spróbuje cesarz?

Z czego w Kraju Kwitnącej Wiśni przygotowuje się desery i słodycze?

Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie Państwo w tej książce – pierwszej w Polsce publikacji poświęconej japońskiej kulturze żywieniowej.

Recenzje

Nie tylko sushi

Konrad Wągrowski

więcej »

Z tego cyklu

Tego twórcy

Zwierzęta zodiaku w kulturze Japonii

Zwierzęta zodiaku w kulturze Japonii

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

premiera: 28 V 2007

Inne wydania

Komentarze